Indeq

INDEQ OY LTD on vuonna 1996 perustettu yhtiö, joka tuo maahan ja myy timanttikairauskalustoa ja kaivonporauskalustoa alan urakoitsijoille.

Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan suoraan varastostamme. Kuopiossa sijaitseva varastomme mahdollistaa nopeat toimitukset eri kuljetusmuodoilla kaikkialle Suomeen ja Pohjoismaihin.

Meillä on saatavilla laaja valikoima eri valmistajien laadukkaita timanttikairausteriä ja- kalvaimia näytekokoluokissa A – P, WL56 – WL76, T2-56 ja T2-76 sekä muuta Wireline-kairauskalustoa, joka on yhteensopivaa yleisesti käytettävän kairauskaluston kanssa. Myymme myös kairauksessa käytettäviä lisäaineita ja tarvikkeita sekä FMC:n korkeapainevesipumppuja ja varaosia.

Edustamme Suomessa norjalaisen Qmatec Drilling AS:n uusia ja käytettyjä NEMEK- kaivonporausvaunuja, joihin toimitamme myös varaosia. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös Halco Rock Toolsin uppoporavasarat ja –terät.

Indeq Oy Ltd on osoittautunut vuosien saatossa luotettavaksi ja asiantuntevaksi timanttikairauskaluston ja uppoporauskaluston toimittajaksi, jonka pyrkimyksenä on yhteistyössä asiakkaan kanssa parantaa toiminnan tuottavuutta.