Afkos industries

www.afkos.com.au

Afkos automatiserade borrörsfabrik som grundades år 1994 tillverkar ett omfattande sortiment av högklassiga värmebehandlade borr- och skyddsrör för gruvor och borrningsentreprenörer.

AFKOS-borrörens precisa rakhetskrav och innovativa värmebehandlingsprocess garanterar en överlägsen kvalitet och längre livslängd jämfört med konventionellt tillverkade borrör.

MBI Drilling Products

www.mbidrillingproducts.com

MBI Drilling Products erbjuder ett kvalitativt och mångsidigt sortiment av borrningsutrustning i wireline-storleksklasserna A, B, N, H och P.

I tillverkningen av produkterna har eftersträvats en så bra funktionalitet som möjligt så att man får det bästa möjliga provet.

Dimatec inc.

www.dimatec.com

Dimatec Inc. tillverkar högklassiga borrkronor i Kanada för mineralprospektering och geotekniska undersökningar.

DIMATEC-borrkronornas utmärkta prestationsförmåga och slitstyrka förbättrar borrningsresultaten och ökar därmed arbetets produktivitet.

Lee Kerr Enterprises

www.leekerrwrenches.com

Principen för det kanadensiska familjeföretaget Lee Kerr Enterprises Inc. är att tillverka högklassiga och pålitliga produkter för olika industrier.

I produktsortimentet ingår också borrörsnycklar, i vars planering man har lyssnat till kunderna och tagit i beaktande deras specialbehov.

Halco Rock Tools

www.halcorocktools.com

Engelska Halco Rock Tools grundades år 1948 i Halifax och företaget planerade sin första sänkborrhammare redan år 1951. På fabriken har sedan 1950-talet tillverkats sänkborrhammare och sänkborrkronor i olika storleksklasser.

I planeringen och tillverkningen av Halco Rock Tools’ sänkborrutrustning har följts ISO9001:2008 standarder som garanterar en utmärkt prestationsförmåga, produktivitet och slitstyrka.

Qmatec Drilling AS

www.qmatecdrilling.no

Qmatec Drilling har tillverkat NEMEK®-riggar för sänkborrning och brytningsborrning för vatten- och värmebrunnsentreprenörer samt brytningsentreprenörer sedan år 1966.

I sin planering vill Qmatec svara på sina kunders individuella behov, som ibland kan vara komplicerade. Personalens motivation och mångåriga erfarenhet garanterar högklassiga produkter.