Indeq

INDEQ OY LTD grundades år 1996. Företaget importerar och säljer diamantborrningsutrustning och brunnsborrningsutrustning till branschens entreprenörer.

Vårt mål är att leverera våra kunder högklassiga produkter till ett konkurrenskraftigt pris direkt från vårt lager. Vårt lager i Kuopio möjliggör snabba leveranser med olika transportformer överallt i Finland och Norden.

Vi har ett omfattande sortiment av högklassiga diamantborrkronor och -brotschar i provstorleksklasserna A – P, WL56 – WL76, T2-56 och T2-76 från olika tillverkare samt annan Wireline-borrningsutrustning som är förenlig med allmänt använd borrningsutrustning. Vi säljer också tillsatsmedel och förnödenheter som används i borrning samt FMC:s högtrycksvattenpumpar och reservdelar.

Vi representerar norska Qmatec Drilling AS’ nya och begagnade NEMEK-brunnsborrningsriggar till vilka vi också levererar reservdelar. I vårt produktsortiment ingår också sänkborrhammare och -kronor från Halco Rock Tools.

Under årens lopp har Indeq Oy Ltd visat sig vara en pålitlig och sakkunnig leverantör av diamantborrutrustning och sänkborrutrustning som strävar efter att förbättra verksamhetens produktivitet i samarbete med kunden.